CFO/Ekonomichef

Som vår nya CFO/Ekonomichef blir du viktig del i arbetet med att ytterligare utveckla vår verksamhet. Du bidrar med ditt engagemang och kunskap till långsiktig lönsamhet.

En viktig del i jobbet blir att ytterligare utveckla de administrativa strukturerna så att rapporteringen inom koncernen blir effektivare.

I ditt nya arbete kommer du att ansvara för det totala ekonomiarbetet i vår koncern inkluderande våra dotterbolag. Till din hjälp har du en ekonomiavdelning bestående av 9 personer. Du är en del av koncernledningen och rapporterar till Coop Värmlands VD.

Vi söker dig som tycker om och har förmåga att kombinera affärsmässigt strategiskt tänkande med operativt dagligt arbete. Du är trygg i ledarrollen och trivs med att aktivt bidra till lösningar i en miljö där tempot är högt och bredden på frågorna är stor.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och bygger långsiktiga relationer. I ditt arbete är du strukturerad och analytisk och har mycket lätt för att både ta in och lära nya saker.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Bengt Libäck på Testhuset telefon 0705 94 72 77 eller Coop Värmlands VD Tomas Sjölander 010 410 81 79.

Vi vill ha din ansökan på www.testhuset.com senast den 13 mars.

 

Coop Värmland ägs av 160 000 medlemmar med huvudkontor i Karlstad. Föreningen driver ett antal Coopbutiker över hela landskapet samt har dotterbolag i form av gränshandelsbutikerna MaxiMat och lågpriskedjan Pekås. Det händer mycket inom Coop Värmland och vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa. Vi är fullt fokuserade på att skapa inspirerande matbutiker i Värmland och bygga en ny grund för lönsam tillväxt och framtidstro. Det är en utmaning och med nya kreativa lösningar satsar vi på positiva förändringar i våra butiker. Då vår nuvarande ekonomichef går vidare med nya utmaningar utanför koncernen söker vi därför en efterträdare. Vill du vara med på resan?