Tillsammans hjälper vi till så gott vi kan!

Just nu lever vi i en mycket speciell tid. En tid som kan vara besvärlig speciellt för våra äldre och andra utsatta i så kallade riskgrupper.

Under den närmaste tiden erbjuder vi därför våra kunder ur riskgrupperna att maila eller ringa till oss för att beställa maten. Vi packar klart varorna och löser utlämningen av kassarna utanför butiken vid en tidpunkt som görs upp ihop med dig som kund.

Vi kan nu även erbjuda hemkörning tillsammans med Färjestad BK som hjälper till med personal för utkörning. Utkörning samlar vi till torsdag eftermiddag 12-16. Om du vill få dina varor utkörda vill vi ha din beställning senast kl 8.00 torsdag morgon för att vi ska hinna leverera.

Maila eller ring in din order på Bergvik.order@coopvarmland.se eller 073-8411412 (via telefon tas order emot vardagar mellan klockan 07.00 – 16.00). Då berättar vi också för dig hur betalningen går till samtidigt som du berättar för oss om du har eventuella allergier.

Vi lovar att göra så gott vi kan för att hjälpa våra äldre och andra i riskgrupper. Övriga är varmt välkomna att handla i vår trevliga butik.

Stort tack till Färjestad BK, spelare och ledare som hjälper oss att genomföra detta!

Martin med personal