Nya gröna Coop

Coop Värmland vill erbjuda dig en butiksupplevelse i världsklass! Det ska vara enkelt och inspirerande att handla hos oss – och nu har vi påbörjat resan mot att förnya alla våra Coopbutiker i Värmland.

nya-coop

Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel och ge dig som kund bättre mat och service för pengarna. Dessutom vill vi ge våra ekologiska produkter ett större fokus, eftersom hållbarhet är en central fråga för oss på Coop Värmland. Och självklart vill vi erbjuda butiker fyllda med inspiration, smaker och härliga råvaror som är bra för dig och din familj.

Vårt nya butikskoncept har det gröna varumärket Coop som gemensam nämnare. Butikerna kommer få ett förändrat utseende och kundvarvet (sättet du rör dig genom butiken när du handlar) har förbättrats eftersom vi har lyssnat på dig – i vilken ordning du vill handla produkterna och hur vi bäst kan inspirera dig längs vägen. För att göra det enkelt och tydliggöra vad du kan förvänta dig av butiken har vi skapat 3 nya butiksformat, vilka är följande:

Stora Coop
Här storhandlar och bunkrar du till riktigt bra pris, för hela veckan eller ännu längre. Den goda maten står självklart i fokus, men vi erbjuder också ett stort utbud av produkter för hemmet, barnen och familjen.

Coop
Här handlar du det som behövs för hela veckans matlagning, till bra pris. Hos oss hittar du allt som gör vardagen både godare och enklare – maten, tillbehören, förbrukningsvarorna och inspirationen.

Lilla Coop
Här handlar du det som saknas i stunden, till bra pris. Ett välplanerat och högkvalitativt sortiment – precis där du är, just när du behöver det.

Hitillls har följande butiker nya butiksformat: 


Stora Coop: (Bergvik, Hammarö, Palmviken, Styckåsen, Välsviken).
Coop: (Munkfors, Skattkärr, Storfors, Vålberg).
Lilla Coop: (Lysvik).

På några års sikt är vår ambition att du ska ha samma butiksupplevelse i alla våra Coopbutiker runt om i Värmland – från Sysslebäck i norr till Säffle i söder. Välkommen tillbaka till nya gröna Coop!