Nu har Coop Strand och Coop Råtorp öppnat!

PRESSMEDDELANDE
2020-11-25

  • Coronaanpassad nyöppning
    Nu har Coop Strand och Coop Råtorp öppnat!

Utan fanfarer och bandklippning öppnade Coop Strand och Råtorp i Karlstad tidigt på onsdagsmorgonen. Butikerna är två av fyra butiker som Coop Värmland i somras förvärvade av Coop Vardagshandel AB där Pekås Skoghall redan har öppnat och Pekås Kristinehamn öppnar fredag den 27 november.

  • Det känns så kul att vi äntligen är i gång med våra nya butiker, säger Charlotte Lunås som är tf. VD för Coop Värmland. Detta ger oss attraktiva lägen på fyra strategiska lägen runtom i Värmland som kommer bli mycket värdefulla för oss i framtiden.

Två välkända butikprofiler
Både Coop Strand och Råtorp kommer att erbjuda ett brett sortiment av dagligvaror såsom frukt- och grönt, butiksbakat bröd, färdiglagad mat, delikatesser och alltsammans inramat av både ekologiska och lokalproducerade varor. Pekås, som är ett helägt dotterbolag till Coop Värmland, är ett välkänt och framgångsrikt koncept som verkar inom lågprissegmentet.  De nya Coop- och Pekåsbutikerna ligger i trafik- och bostadsnära områden.

  • Nu har vi att se fram mot julhandeln i våra nya butiker. En julhandel som kommer att bli mycket speciell med tanke på rådande tider. Vi kommer att göra så mycket vi kan för att våra medarbetare och kunder kan handla tryggt och med avstånd. Vi vill därför passa på att hälsa våra kunder och medlemmar välkomna till våra nya butiker och samtidigt rikta en vädjan att hålla avstånd till oss medarbetare och andra kunder, avslutar Charlotte Lunås.

För ytterligare information, kontakta Coop Värmlands tf. VD Charlotte Lunås, tfn; 010-410 81 20 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02