Fem skäl till att jobba hos oss på Coop Värmland

Intresserad av att jobba på Coop Värmland? Här är de fem främsta skälen till att folk väljer jobba hos oss.

1. Här finns jobb för alla

Är du säljare, ekonom, PR-specialist, logistiker eller någonting helt annat? Bra! Hos Coop Värmland finns det plats för alla, det spelar ingen roll om du har 30 års erfarenhet eller om du precis slutat gymnasiet – har du bara rätt inställning så är det dig vi vill ha, sedan är det du som bestämmer hur långt du vill nå.

2. Vi siktar framåt

För att kunna utvecklas och bli framtidens företag krävs mod, glöd och affärsmannaskap. Just nu pågår stora förändringar inom Coop Värmland och du har chansen att få vara med och påverka och genomföra den utvecklande resan mot slutmålet: ett ännu bättre Coop Värmland. Häftigt va?

3. Du får jobba med något som berör alla

Det finns några saker i livet som alla gör och har gemensamt, att äta mat för att överleva är en sådan sak. Därför är jobbet på Coop Värmland väldigt viktigt och ansvarstagande. Det är inte alla arbetsplatser som erbjuder dig att kunna jobba med någonting som engagerar och påverkar alla.

4. Alla är med och påverkar

Coop Värmland är en medlemsägd kooperation vilket innebär att medlemmarna både äger och kan påverka verksamheten. Det är alltså inte en ensam chef som sitter och bestämmer allt utan medlemmarna själva som kan vara med och påverka vad som händer inom företaget. Samarbete, som kooperativ betyder på latin, är med andra ord väldigt viktigt.

5. Vi har kul på jobbet

Det är på jobbet du spenderar den största delen av dagen, därför är det extremt viktigt att du trivs för att du ska må bra. Det räcker inte bara med att få utmanande arbetsuppgifter, det måste även finnas en glöd mellan medarbetarna för ni ska kunna få fina resultat ihop. Anledningen till att så många väljer att stanna kvar inom företaget har just med gemenskap att göra.