Stor arbetsgivare – många jobb

Coop Värmland är en av Värmlands största arbetsgivare med många utmanande jobb. Just nu pågår stora förändringar för att bli framtidens företag – häng med på förändringsresan!

Visste du om att kooperationen har funnits i över 110 år? Med oss i bagaget finns en lång erfarenhet, många lärdomar och en otrolig stolthet. Just nu pågår ett omfattande förändringsarbete för att kunna bli ännu bättre och genom att vara med på den resan är du även med och påverkar Coop Värmlands framtid.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Våra värderingar

Coop Värmland är ett starkt varumärke men vi jobbar ständigt för att bli ännu bättre. Vi använder våra fem värderingar som grund i alla beslut som tas.

Affärsmannaskap
Utan lönsamhet stannar ut­veck­ling­en. Därför är det viktigt att varje affär känns bra både för oss som företag, för våra kooperativa ägare och för kunden.

Ansvarstagande
Vi tar ansvar för såväl våra egna beslut och handlingar som för organisationens helhet. Vi tar också ansvar för omvärlden och framtiden – och för att vara äkta.

Mod
Vi vågar göra nya saker, ta ut svängarna och fatta beslut som är bra för kunden.

Glöd
Vi visar passion, stolthet och övertygelse för det vi gör – både med kunden och mot varandra.

Gemenskap
Vi tänker och agerar utifrån våra gemensamma intressen, tillsammans med våra kunder och med varandra. En för alla, alla för en.

Läs mer om vår historia.

 

Jobb och utveckling

På  Coop Värmland finns en stor bredd av arbetsområden. Idag jobbar majoriteten med försäljning i butiker och stormarknader. Det finns också arbeten inom exempelvis ekonomi, marknadsföring, inköp, IT, HR, kommunikation och fastighet.

Som medarbetare erbjuds du arbete i ett modernt företag som uppmuntrar till kreativitet och eget ansvarstagande. Visar du tillräcklig glöd och kompetens så finns stora möjligheter att göra karriär och utvecklas ännu mer hos oss. Vi har många olika interna och externa utvecklings- och utvecklingsprogram för både medarbetare och ledare. Allt handlar om vilja och driv. Hur långt vill du nå?