Medlem/Delägare

Så här fungerar vårt poängsystem

  •     Ju mer du handlar på Coop desto mer poäng får du.
  •     Från 0,5 poäng/kr upp till 5 poäng/kr beroende på var i poängtrappan du befinner dig.
  •     När månaden är slut börjar poängräkningen om, men du behåller givetvis alla intjänade poäng.
  •     Poängen kan användas till värdecheckar på Coop, resor, upplevelser mm.
  •     Dessutom kan du tjäna poäng på allt från kläder till elräkningen och semesterresan hos våra partners.
  •     Kom ihåg att alltid dra ditt kort när du handlar.

Läs mer om vad du kan använda poängen till på  coop.se/medlem/Poangshop

Så här fungerar vår poängtrappa

Ju mer du handlar på Coop desto mer poäng får du. Första tusenlappen du handlar för ger 0,5 poäng/kr. För varje tusenlapp flyttar du sedan upp ett steg i trappan och tjänar fler poäng per krona, hela vägen upp till 5 poäng per krona. Ett exempel: När du handlat för 2000 kr en månad får du 2 poäng för varje krona upp till nivån 3000 kr. Därefter 3 poäng per krona upp till nivån 4000 kr och så vidare. När månaden är slut börjar du om på lägsta nivån 0,5 poäng per krona, men du behåller förstås alla dina intjänade poäng.

Vilket Coopkort passar dig bäst?

Ditt medlemskort finns i olika varianter anpassade efter hur du vill handla och betala. Läs gärna mer på coop.se/bank-och-betalkort/ eller ring till Coops kundtjänst 0771-17 17 17.

 

Som medlem i Coop Värmland är du även delägare

Som medlem i Coop Värmland är du även delägare, det innebär att du har stora möjligheter att vara med och påverka, bland annat genom att välja ägarombud till föreningsstämman och butiksråd till din Coopbutik. Att arbeta tillsammans för att skapa nytta för medlemmarna är vad kooperationen handlar om. Varje medlem/delägare har en röst och det kostar 100 kr att gå med. Skulle du gå ur föreningen får du självklart tillbaka insatsen.

Så här hänger det ihop

Vartannat år har alla våra medlemmar möjlighet att välja sina ägarombud, som får en inbjudan till den högsta beslutande instansen i en ekonomisk förening; föreningsstämman. Dessutom finns det ett rådgivande organ som kallas för butiksråd. Butiksrådens uppgift är att vara medlemmarnas ögon och öron mellan medlemmarna och chefen på den lokala Coopbutiken.

 

Du kanske själv är intresserad att blir butiksråd eller ägarombud? Skicka gärna en intresseanmälan till info@coopvarmland.se, eller ring till oss på 010-410 80 00.