Medlem/Delägare

Som medlem i Coop Värmland är du även delägare

Som medlem i Coop Värmland är du även delägare, det innebär att du har stora möjligheter att vara med och påverka, bland annat genom att välja ägarombud till föreningsstämman och butiksråd till din Coopbutik. Att arbeta tillsammans för att skapa nytta för medlemmarna är vad kooperationen handlar om. Varje medlem/delägare har en röst och det kostar 100 kr att gå med. Skulle du gå ur föreningen får du självklart tillbaka insatsen.

Så här hänger det ihop

Varje vår har alla våra medlemmar möjlighet att välja sina ägarombud, som får en inbjudan till den högsta beslutande instansen i en ekonomisk förening; föreningsstämman. Dessutom finns det ett rådgivande organ som kallas för butiksråd. Butiksrådens uppgift är att vara medlemmarnas ögon och öron mellan medlemmarna och chefen på den lokala Coopbutiken.

Text

Du kanske själv är intresserad att blir butiksråd eller ägarombud? Skicka gärna en intresseanmälan till info@coopvarmland.se, eller ring till oss på 010-410 81 00

Du får också bonus och en rad förmåner.

Ju mer du handlar på Coop desto mer poäng får du hela vägen upp till 5 poäng/kr. När månaden är slut börjar du om från början. Du får medlemspriser på utvalda varor och personliga rabatter på sånt som du handlar mycket av. Dessutom kan du tjäna poäng på allt från kläder till elräkningen och semesterresan hos våra partners. Poängen, som du samlar på ditt medlemskort, kan du sedan bl.a. använda till att lösa in mot varurabatter i våra butiker. Ditt Coopkort finns i olika utföraranden anpassat efter hur du vill handla och betala. Läs gärna mer på coop.se/bank-och-betalkort/ eller ring till MedMera Banks kundtjänst 0771-17 17 17. Läs mer om poäng, Coop betalkort, partnererbjudanden och rabatter här. Bli medlem nu »

trappa-med-kronor-1320x600