Lokal mat

Nästgårds
Nästgårds är Coop Värmlands eget varumärke för en serie livsmedelsprodukter som är tillverkade i Värmland. I sortimentet hittar du till exempel flera olika korvar, potatis, olika salladsröror, sylt och rapsolja. I Nästgårdsköket gör vi även kondisbitar, tårtor och smörgåstårtor.

Hemgården
Hemgården i Norra Råda har en lång historia som charktillverkare. De satsar på enbart svenskt kött, kvalitetsleverantörer och en varsam tillverkning där produkterna röks på riktigt, precis som förr i tiden.

Torfolk Gård
Ända sedan starten 1977 har Torfolk Gård bedrivits med ekologiska förtecken. Deras motto ”Vi gör mat som vi själva vill äta” innebär att man strävar efter att endast sälja förstklassiga produkter från såväl bärförädlingen som grönsaksodlingen. Visste du förresten att Torfolk Gård var med och startade KRAV 1985?

Lillängshamnens Fiskrökeri
Lillängshamnens Fiskrökeri i Skoghall utanför Karlstad och har funnits sedan 1988. Utöver rökeriet och butiken bedriver de även ett yrkesfiske. De röker all fisk på plats i sjöbodarna i Lillängshamnen och levererar den sedan till butiker över hela Värmland och Örebro.

Wermlands Mejeri
Wermlands Mejeri är ett mejeri med hjärtat i Värmlands Nysäter som säljer närproducerad mjölk och grädde från värmländska kor. I sortimentet finns även filmjölk och glass. Närproducerat bidrar till en rik och levande landsbygd.

Skafferi Värmland
Skafferi Värmland samlar det bästa från värmländska gårdar, mat- och dryckesproducenter under ett och samma tak. Tillsammans vill de göra det enklare för dig att hitta schyst & bra närproducerad mat och dryck.

Läs mer om andra kooperativa verksamheter