Coop Värmland fortsätter att satsa över hela Värmland. Lilla Coop gör entré i Sunnemo.

Efter årets nyöppningar på orter som Grums, Kristinehamn, Hagfors, Molkom, Forshaga, Torsby och Lesjöfors fortsätter Coop Värmland med investeringarna i Värmland. Denna gång var turen kommen till den vackra värmländska orten Sunnemo, beläget mitt mellan Munkfors och Hagfors.

Bild; Moa Nyberg (t.v) och butikschefen Anna Andersson gläds åt nya, fräscha Lilla Coop Sunnemo. (Foto; Coop Värmland, fri användning).

 

  • Det känns fantastiskt att även vi på en liten ort kan presentera medlemmarna en ny och fräsch butik, säger butikschef Anna Andersson. Nu räknar vi med att köptroheten ska öka ytterligare så att vi kan finnas kvar på orten i många år till.

Inre och yttre omställning
Den nya butiken har renodlat och anpassat sortimentet efter ortens behov där man lagt ett stort fokus på färskvaror, ekologiska och inte minst lokalt producerade varor. Dessutom har man möblerat om i butiken och ramat in det hela med ny inre och yttre miljö. I samband med dagens premiär byttes även namnet från Coop Nära till Lilla Coop Sunnemo.

  • Butiken betyder så mycket för en liten ort som Sunnemo och jag passar också på att önska både nya och gamla kunder välkomna till ortens naturliga mötesplats, säger Anna.

Även Coop Värmland känner sig tillfreds med att kunna utveckla Värmlands landsortsbutiker.

  • Lilla Coop är en butiksprofil som innebär att vi kan satsa även på mindre orter. Då denna profil fått uppskattning och framgång på en ort som Lysvik hoppas vi det kommer att gå lika bra i Sunnemo, avslutar Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

 

För ytterligare fakta; se gärna; www.coopvarmland.se

 För ytterligare information; Kontakta butikschef Anna Andersson, tfn; 0563-920 14, Coop Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02