Start den första juli med poängsystem, personliga erbjudanden och partnerförmåner; Konsum Värmland inför nytt medlemsprogram

 

Den första juli inför Konsum Värmland, tillsammans med Coop Sverige, ett nytt medlemsprogram. Där kommer man som medlem att samla poäng som kan lösas in som varor, tjänster och upplevelser både i, och utanför Konsum Värmlands och Coop Sveriges butiker. Det nya medlemsprogrammet kommer att ersätta den tidigare medlemsåterbäringen.
poanger.jpg

– Vi är övertygade att det nya medlemsprogrammet kommer att upplevas som mycket positivt och uppskattas av ännu fler medlemmar, säger Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson. Programmet ger oss också bättre förutsättningar till individuella anpassningar och därmed en ökad försäljning för Konsum Värmland.


Poäng på varor och tjänster
Konsum Värmlands nya medlemsprogram kommer att ge poäng på varor och tjänster som handlas i föreningens butiker, Coop Sverige och de partners som kommer att ingå i programmet. Ju fler poäng man sparar, desto större belöning. I det nya medlemsprogrammet kommer det också att ingå individuella unika medlemserbjudanden.

 

– Det nya programmet är konstruerat på ett sätt som innebär att ännu fler kommer att märka av värdet av medlemsskapet i Konsum Värmland, menar Klas Olsson.


Ingen medlem förlorar intjänade medlemskronor
I dagarna kommer samtliga medlemmar att få en direkt information om det nya programmet till sina brevlådor. Där understryker man bland annat att den nuvarande medlemsåterbäringen gäller precis som vanligt fram till den första juli, och att ingen medlem kommer att förlora några intjänade återbäringskronor.  

 

– Den första juli inleds en ny och spännande resa, både för oss och för våra medlemmar, avslutar Klas Olsson.


Mer detaljerad information om det nya programmet kommer att ges, både till medlemmar och media i närmare anslutning till att det nya programmet införs den första juli.

För ytterligare fakta, se gärna; www.konsumvarmland.se

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102, eller medlemssekreterare Marie Lund, tfn; 054-220100. E-post; info@konsumvarmland.se