Fetaostsallad med betor och melon

Tid: 10 minuterPortioner: 4 portioner
Fetaostsallad med betor och melon

Ingredienser

2 polka- el rödbetor
1 burk svarta bönor (ca 400 g)
70 g babyspenat
300 g tärnad vattenmelon
0.5 tunt skivad röd lök
150 g fetaost
0.5 dl torrostade solrosfrön
1 tsk örtkrydda
1 tsk flingsalt
1 msk olivolja
1 msk vit balsamvinäger

Gör så här

  1. Skala och strimla betorna tunt. Skölj bönorna i kallt vatten. Fördela betor, bönor, spenat, melon och lök på ett serveringsfat och smula över fetaost. Strö på solrosfrön, örtkrydda och salt. Ringla över olja och vinäger.

Tips

Sara tipsar: Blanda din egen örtkrydda på torkade favoritörter och salt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop