Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Tid: 40 minPortioner: 4 PORTIONER
Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Ingredienser

4 PORTIONER
300 g grönkålsbiff
300 g morot
300 g palsternacka
250 g färska rödbetor

SPENATPESTO:
50 g bladspenat
1 vitlöksklyfta
1.5 dl olivolja
2 dl riven parmesan
1 dl pinjenötter
salt
  • Ingredienser: 10

Gör så här

  1. Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

Spenatpesto:

  1. Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
  2. Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.