Melonbägare med lemon curd-visp

Tid: 15 minPortioner: 8 portioner
Melonbägare med lemon curd-visp

Ingredienser

8 portioner
200 g philadelphiaost
2 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
0.5 burk lemon curd
1 nätmelon
1 liter jordgubbar
färsk mynta. till garnering

En snabb och fräsch dessert med melon och jordgubbar. Klicka på en sötsyrlig kräm med lemon curd.

  • Ingredienser: 7 st
  • Tillagningstid: 15 min

Gör så här

  1. Vispa philadelphia, grädde och vaniljsocker fluffigt. Rör ner lemon curden.
  2. Dela och kärna ur melonen. Skär bort skalet med en kniv och skär melonen i bitar. Ansa och dela jordgubbarna.
  3. Varva melon och jordgubbar i serveringsskålar eller glas och toppa med lemon curdvispet. Garnera ev med myntablad.