Mexikansk tacopanna

Tid: 35 minPortioner: 4 portioner
Mexikansk tacopanna

Ingredienser

4 PORTIONER
300 g nötfärs
1 msk neutral olja
0.5 msk spiskummin
2 tsk mald koriander
1 tsk paprikapulver
1 tsk salt
0.5 tsk cayennepeppar
410 g kokta svarta bönor, på burk (bruttovikt), avsköljda
400 g krossade tomater
200 g nachochips
70 g riven ost
2 dl gräddfil
  • Tillagningstid: 35 min
  • Ingredienser: 12
  • Ugnstemperatur: 225º

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt alla kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några min, smaka av med salt.
  2. Stick ner nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Klicka ut gräddfil och låt alla äta ur samma panna. Servera med resten av chipsen.

Tips

Låt alla äta ur samma panna.
Sara Begner, Matkreatör, Coop