Räksalsa i tacotubs

Tid: 20 minPortioner: 14 stycken
Räksalsa i tacotubs

Ingredienser

14 STYCKEN
1 förpackning mini taco tub
1 dl majonnäs

RÄKSALSA:
320 g skalade räkor
0.5 liten gurka
1 ätmogen mango
1 dl finhackad koriander, även stjälkarna
0.5 dl finskuren gräslök
2 tsk chili paste
1 stor lime, finrivet skal och saft
salt

Fyll små taco tubs med en god räksalsa! Söt mango, krispig gurka, koriander, chili och lime blandat med räkorna gör att man vill äta många av de söta små tacofaten.

  • Tillagningstid: 20 min
  • Ingredienser: 11

Gör så här

  1. Låt räkorna rinna av om de legat i lag. Skala och dela gurkan på längden. Gröp ur kärnorna med en sked och tärna gurkan fint. Skala, kärna ur och skär mangon i lika små bitar.
  2. Vänd varsamt ihop alla ingredienser och smaka av med limeskal (endast det gröna), limesaft och salt. Skeda upp salsan i tacoskalen, skeda på en klick majonnäs och garnera ev med koriander. Servera direkt.