Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Tid: 30 minPortioner: 4 portioner
Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

Ingredienser

4 PORTIONER
500 g rödbetsspaghetti
400 g sötpotatisstavar
2 msk smör
70 g mixsallad
150 g fetaost, smulad
2 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar
80 g valnötter, hackade

Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.

Tillagningstid: 30 min
Ingredienser: 9

Gör så här

  1. Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.
  3. Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.