Wraps med kalkon och kesellaröra

Tid: 20 minuterPortioner: 4 portioner
Wraps med kalkon och kesellaröra

Ingredienser

Ingredienser
4 tortillabröd
250 g kesella (1 burk=250 g)
1 msk dijonsenap
2 tsk honung
1 tsk svartpeppar
200 g rökt kalkonkött i skivor
160 g urkärnade, finhackade tomater (1 tomat=ca 80 g)
1 dl basilika

Tortillabröd fylld med en god kesellaröra, med dijonsenap och honung, som passar utmärkt till det rökta köttet.

Gör så här:
1. Rör ihop kesella, dijonsenap, honung, salt och peppar.
2. Lägg ut tortillabröden, bred på lite av kesellaröran, spara ca hälften till serveringen. Fördela kalkonköttet, tomater och basilika på tortillabröden. Placera fyllningen på mitten av bröden, och vik nedre delen av brödet över fyllningen, vik in kanterna och rulla sedan ihop. Vira in rullen i en pappersservett eller i smörpapper.
3. Servera med en klick av kesellablandningen.