Rösta och få 4000 poäng

Nu är det dags att välja vem som ska företräda dig och din butik på föreningsstämman, det vill säga vem som ska bli ditt ägarombud. Alla som röstar får 4 000 poäng.


Mellan 16 – 24 mars är det ägarombudsval i Coop Värmlands butiker. Ca. 160 000 medlemmar ska då välja vem eller vilka som ska representera dem under det kommande året. Ägarombudet är den som representerar dig och din butik på föreningsstämman, som är Coop Värmlands högsta beslutande organ. Ett viktigt val med andra ord.

Valet gäller för dig som är medlem i Coop Värmland.

Du som röstar får 4 000 poäng, som sätts in på ditt Coop-konto i mitten av april. Du kan även rösta i medlemspunkterna som finns i våra butiker – här röstar du på kandidaterna i den aktuella butiken. Men kom ihåg att du bara kan rösta en gång.

Missa inte – medlemsdag 16 mars
Den 16 mars inleder vi valveckan med en medlemsdag i butikerna. Då har du chans att prata med ägarombudskandidater, butikschefer och på vissa butiker styrelseledamöter eller någon representant från Coop Värmlands ledningsgrupp. De finns på plats mellan klockan 10 00 och 16 00 och bjuder på något gott att äta (lokala avvikelser kan förekomma). Du kan också få hjälp att rösta i medlemspunkten.

Läs mer här; https://coopvarmland.se/agarombudsval-fragor/

Från och med lördag 16 mars kommer du att kunna rösta via en länk som presenteras på startsidan på coopvarmland.se