Butikschefen utsedd; Nya Coop Tullholmen börjar ta form.

Coop Tullholmen, en helt ny matbutik i Karlstad, byggs nu upp och börjar ta form. På platsen där Coop Värmland för bara några år sedan hade kontor, charkfabrik, bageri och lagercentral växer den nya stadsdelen Tullholmen fram. Den nya butiken som ligger i bästa trafikläge kommer att ha en tydlig färskvaruprofil och man räknar med att öppna inför årets julhandel.

Butiken får sin plats på ett av Karlstads mest trafikerade områden, i hörnet av Packhusallén mot Tullholmsgatan.

  • Det känns jättespännande att vi snart kommer att öppna en ny och fräsch butik med tydlig färskvaruprofil i ett av Karlstads hetaste lägen, säger Coop Värmlands VD Anneli Borg Lundgren.

Sofie Frohm blir butikschef
Sofie Frohm blir butikschef för den nya butiken. Hon har många års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen inom ledande befattningar, senast inom Clarion Collection Hotel Plaza. Språnget till dagligvaruhandeln blir visserligen något nytt samtidigt som det finns många likheter.

  • Jag älskar flödet av människor, den kontinuerliga förändringen och värdet av service, säger Sofie. Det ska bli så kul att tillsammans med medarbetarna jobba för att Coop Tullholmen blir en självklar mötesplats i Karlstad, säger Sofie.

Kundbemötande i fokus
Sofie Frohm har sina rötter här i Värmland. Hon växte upp på Hammarö men har sedan både jobbat och varit bosatt på flera olika platser runt om i landet. Under några år så jobbade hon på kända säsongsdestinationer, så som Petterssons på Käringön och Funäsdalen Berg och Hotell. Kundbemötandet är en kärna i de olika arbetsroller hon har haft.

  • Jag haft förmånen att jobba med många fantastiska människor och lärt mig något nytt i varje möte. Det kommer bli intensivt och riktigt roligt att sätta ihop butiksteamet med starkt kundfokus. Tillsammans kommer vi att jobba hårt för att erbjuda våra kunder och medlemmar en butik som verkligen sticker ut här i Värmland, säger Coop Tullholmens blivande butikschef Sofie Frohm.

Modern butik med färskvarufokus
Coop Tullholmen kommer att erbjuda ett café, brett sortiment av dagligvaror såsom frukt och grönt, butiksbakat bröd, färdiglagad mat, lokala varor och alla andra attribut som hör till en modern dagligvarubutik. Försäljningsytan kommer att uppgå till 1 100 kvadratmeter. Totalt kommer 15 personer att sysselsättas och rekryteringsprocessen av medarbetare inleds inom kort.

 

För ytterligare information; kontakta Coop Tullholmens blivande butikschef Sofie Frohm, tfn; 070-643 76 53, Coop Värmlands medieansvarige Anna Ociansson, tfn; 010-410 81 02 eller Coop Värmlands VD Anneli Borg Lundgren, tfn; 0730-97 37 30

Butikschef Sofie Frohm ser fram mot premiären för Karlstads nyaste matbutik Coop Tullholmen. Med öppning innan julhandeln. (Foto, Coop Värmland, fri användning)