– Fortsatt expansion för Konsum Värmland; Idag öppnar Pekås helt ny butik i Karlskoga

 

Lågpriskedjan Pekås öppnar idag klockan 10 00 sin fjortonde butik på Skolgärdet i Karlskoga. Den nya butiken, som har en totalyta på cirka 1200 kvm, kan uppvisa alla de attribut som gjort Pekås till ett framgångsrikt koncept i Värmland och Västmanland. Den totala investeringen har uppgått till cirka 7 Mkr.
Bild; Platschefen för Pekås Karlskoga, Peter Furulli. Foto; Konsum Värmland.
Bild; Platschefen för Pekås Karlskoga, Peter Furulli. Foto; Konsum Värmland.
Pekås är ett helägt dotterföretag till Konsum Värmland. I dag bedriver man verksamhet på tretton platser i Värmland och Västmanland; Rud, Våxnäs och Viken i Karlstad, samt i Torsby, Hagfors, Filipstad, Säffle, Sunne, Degerfors, Ekshärad, Kil, Skoghall och i Hällefors. Och nu utvidgas verksamheten även till Karlskoga.

 


– Läget på Skolgärdet i Karlskoga passar mycket bra till vår välkända lågprisprofil, säger Pekås VD Tony Carlsson. Jag är övertygad om att vi kommer att bli lika framgångsrika i Karlskoga som vi är på andra orter.

Investering på sju miljoner kronor
Efter omfattande ombyggnader av lokalen har man alltså skapat en attraktiv lågprisbutik med Pekås välrenommerade färskvaruprofil. Butiken sysselsätter cirka 10 personer, och platschefen Peter Furulli ser framtiden an med tillförsikt.

 


– Pekås är lågprisbutiken med ett brett urval av både lågprisartiklar, färskvaror, specialvaror och märkesvaror. Vi kommer verkligen att fylla ett behov här i Karlskoga, och vi önskar alla kunder välkomna till oss, säger platschefen Peter Furulli.

 

För ytterligare information; Kontakta VDn för Pekås Tony Carlsson, tfn; 070-641 10 84, platschefen för Pekås Karlskoga Peter Furulli tfn; 070-53 00 121  eller Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102.

För ytterligare fakta; se gärna; www.pekas.se eller www.konsumvarmland.se