Bönbiffar med krispig sallad i honungsdressing och avokadodipp

Tid: 20 minPortioner: 4 portioner
Bönbiffar med krispig sallad i honungsdressing och avokadodipp

Ingredienser

4 PORTIONER
450 g Bönbiff med picklad blomkål
SALLAD
4 msk olivolja
2 msk vitvinsvinäger
2 msk honung
1 msk dijonsenap
1 msk vatten
1 tsk salt
0.5 tsk nymalen svartpeppar
400 g Taco mex mix, Hackat & klart

AVOKADODIPP
2 avokador
150 g frysta gröna sojabönor, tinade
1 dl hackad persilja eller koriander
1 lime, pressad saft
0.5 vitlöksklyfta, skivad
1 tsk salt

TILL SERVERING
picklad rödlök
citronklyfta
  • Tillagningstid: 20 min
  • Ingredienser: 17

Gör så här

  1. Värm bönbiffarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Mixa olja, vinäger, honung, senap, vatten, salt och peppar med stavmixer. Häll dressingen över grönsaksblandningen och låt dra en stund.
  3. Mixa avokado, sojabönor, örter, limesaft, vitlök och salt med stavmixer.
  4. Servera blomkålsbiffarna med sallad, avokadodipp, picklad lök och en citronklyfta.