Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Tid: 30 minPortioner: 4 portioner
Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Ingredienser

4 PORTIONER
750 g tunnskivad kycklingfilé
1 dl hoisinsås
1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
0.5 dl finskuren gräslök, till servering

GARI-RAWSLAW:
300 g Raw slaw Hackat & Klart
1 dl majonnäs
0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
1 lime, pressad saft
salt
  • Tillagningstid: 30 min
  • Ingredienser: 10

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
  3. Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.